kate cate

Det här med axelband som man köper separat för att hotta upp en väska är verkligen en trend som är här för att stanna. Kate Cate är italienskt märke och har synts i både franska Vogue och på flera italienska moderedaktörer. De gör både enklare varianter som andas lyx, men också westerninspirerade med stort bling. Just nu börjar westernvibbar komma tillbaka i modet så jag passade på att uppdatera min väskgarderob med dessa godbitar. Ett i grön pyton och ett med westernbling! Du ska få se dem på i ett kommande inlägg! Här hittar du till Kate Cate.

***

I love the trend with independent shoulder straps, it can spice up any bag. Kate Cate is an italian brand that makes luxury straps both simples ones but also very eye catching ones. Their straps has been seen in  french Vogue as well as on several italian fashion editors to mention some. Right now the western winds are starting to blow so I’m updating my closet with a western strap and also a more simple green reptile one. I’m gonna show you how they look on my outfit in a coming post! Visit Kate Cate here!

 

  1. MOODe skriver:

    Nice Images Catchy 🙂 Thanks For Sharing !!

  2. Helena skriver:

    Snygga, vill ha ett sånt reptil… 😻

  3. Lena skriver:

    Väldigt coolt! Kan ju hotta till vilken väska som helst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..