I annonssamarbete med ECCO

Perpetual Natural Motion

Nu i höst har jag ett längre samarbete tillsammans med Ecco där jag tänker prata om Eccos kollektioner, skovård, mina favoriter och även barnskor.

Ecco är ju kända för att göra bekväma skor och det är jätteviktigt tycker jag! Men Ecco handlar inte bara om bekvämlighet utan även snygg design och kvalitet! Eccos kärnbudskap är ’Perpetual Natural Motion’, det vill säga evig naturlig rörelse! Det är just så en Eccosko känns, en sko man kan och vill bära länge och som funkar i vardagen och som känns naturlig. Ecco gör skor som är gjorda efter foten, foten ska inte formas efter skon. Jag gillar Eccos tänk och helhet, det handlar om skor man kan bära som är bekväma men  som också är snygga. Eccos skor är gjorda av kvalitetsläder som de själva gör i egna garverier, sulorna är helgjutna och det här är en teknik som är väldigt modern. Även om mycket görs av maskiner idag så är det ändå över 200 personer som bearbetar en Eccosko på olika vis, så det är verkligen ett modernt hantverk som ligger bakom varje par!

Jag vill tipsa er om Eccos kollektion som heter Shape, en kollektion som framför allt handlar om komfort men samtidigt ska passa alla tillfällen från fest till vardag och kännas modern, elegant och samtidigt tidlös. I den här kollektionen finns massor av snygga godbitar. Det speciella med Shape är att sulan har en nedsänkning som gör att om du har klack så upplevs den inte lika hög för att hälen sjunker ner i klacken och på så sätt slipper man den där obekväma lutningen! Modernt va!?! Jag har ju som sagt testat och jag är verkligen imponerad, även de jag har på mig här med 25 mm klack blir bekvämare i och med att man knappt känner någon lutning med ändå kommer upp lite. Man vet ju hur obekväma vissa klackar kan vara och att foten liksom glider fram, det slipper man med Eccos Shape kollektion!

Här har jag valt att styla ett par läderboots med låg klack, 25 mm, och resår i sidorna, en chelsea boot. Jag älskar ju den här typen av boots och tycker dessa är den perfekta vardagsskon nu i höst! Jag har stylat mina boots med kappa och jeans, enkelt men snyggt. Passar till allt och framför allt till vardags. Jag har mina i parken, på stan och på promenader och känner mig alltid snygg på fötterna! De här bootsen orkar man verkligen gå i hela dagen.

En annan bra sak med dessa är att innersulan går att ta bort och man kan då till exempel byta ut mot en fårullssula i vinter när man väl börjar frysa om tårna!

Du hittar mina boots och flera andra snygga nyheter från Ecco’s Shape-kollektion här!

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Ecco

  1. Helena skriver:

    Har länge haft Ecco och måste säga att de blir bara bättre och bättre. Ska spana på de här i butik! Tack för tipset!

  2. Lena skriver:

    Snyggt!

  3. Anna skriver:

    Vilka fina boots! Är de sköna för promenader?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..