bambi lately

 

Vi har äntligen fått våra grå Stokke Tripp Trapp stol. Blev ju hur snyggt som helst! Vi har ju haft den vita ända sen Bambi föddes och den har fungerat toppen men på senare tid har jag känt att en grå skulle passa bättre. Den grå syns också mindre, gillar!

***

Our grey Stokke Tripp Trapp chair arrived!!! Yey! Love the new look. We had a white since Bambi was born but lately I felt a grey would fit in better, and we all love the new grey!

Gissa om jag blev överraskad när fotograf Angelica Söderberg skickade mig ett helt gäng utsöta bilder (bland annat de ovan) som hon knäppte av på Bambi när jag var i hennes studio och skulle plåtas för ett jobb. Tusen tack!!! Ni kan kolla Angelicas instagram här! Jag är rätt bra på att knäppa bilder på Bambi själv men det är extra kul med studiobilder, så fint. Jag är också urusel på att framkalla bilder. Gillar givetvis att ha dem digitalt men det är ändå lite charm med att ha några printade så nu har jag beställt ett gäng av favoriterna! Och alltså hur fint är det med svartvitt på porträtt, älskar!

***

Guess if I was surprised when these pictured was sent to me! When I was on a shoot recently the photographer took some pictures of Bambi for fun! Thank you so much Angelica Söderberg for taking these super cute photos, it’s something extra when you get studio photos. I also love the black/white for portraits! Beautiful! I’m normally pretty good taking everyday pictures but I’m terrible when it comes to printing even one of them, but the other day I did it online, printed like 200 pictures, finally! It i s nice to have at least some print outs even if everything is digitalised these days.

Bambi gillar inte katrinplommon i någon form så när Bambi är hård i magen bjuder jag på ‘Acaibowl’ med frukt och bär som hon älskar. ‘Acaien’ är alltså inte acai utan fryst katrinplommonpure istället! Jag fryser den och låter den sen tina upp till glassliknande konstisens. Bambi slickar skålen varje gång! Mycket lyckat om jag får säga det själv!

***

Bambi hates prunes in all shapes so when she gets constipated (which they do every now and then) I give her ‘Acaibowl’ with fruit and berries which she loves! The ‘acai’ is not really ‘acai’, it is frozen prune puree. I freeze the prune puree and when it’s time to serve I let it melt a little so it kind of feels like ice-cream. Bambi loves this! A very successful trick if I may say so myself!

I helgen var vi i kronobergsparken och lekte, innan vi gick dit smet vi in i leksaksbutiken i västermalmsgallerian. Där fick Bambi köpa badankor som hon gillar att leka med både i badet och i parken. Det fanns en del att välja på om man söver så… Bambi valde bestämt två doktorankor och en bebisanka.

***

This weekend we went to play in kronobergsparken, a park nere here. Before we went to the park we went to the toy store in västermalmsgallerian. Babi bought some bath ducks which she loves to play with. They sure had some to choose from… Bambi chose two doctor ducks and one baby duck.

Glad tjej efter shoppingen och på väg till parken! 😀

***

Super duper happy girl on her way to the park, with the shopping bag in her hand! 😀

 1. Anna skriver:

  Vad gullig hon är!

 2. Mia skriver:

  Vore kul o få se hur du inreder erat hem. Eftersom du har så bra klädsmak så har du säkert lika fint hem. Ha en fin dag.

  1. Hej!

   Hej, åh men tack! Gillar ganska avskalad och praktisk inredning!Ska försöka visa er lite mer! Är så svårt att hålla undan bara med en vild 2 åring hemma! 😉
   Kram!

 3. Stolen var riktigt fin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..