denim denim

 

Är alltid extra sugen på denim på hösten, och nu börjar det bli kyligt ute så man får köra lager på lager med varma tröjor! Jag har på mig jeansjacka från Balenciaga, jeans från H&M, stickat från Zara, väska från Loewe och skor plus solglasögon från Celine.

***

I’m always in the mood for denim come fall, also now it’s getting real chilly over here so I need to wear layers with warm knits. I’m wearing a denim jacket from Balenciaga, jeans from H&M, a knit from Zara, a bag from Loewe and shoes and sunglasses from Celine.

  1. Anna skriver:

    Så snygg! Älskar jackan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..