höstpalett

 

Även om höstens mode är väldigt färgglatt finns också en mer sober sida. Här kommer min tolkning av höstfavoriter, avskalat men ändå modernt. Metallics dyker upp varje säsong och den här säsongen är inget undantag. Metallics passar utmärkt på accessoarer och den kanske mest uppmärksammade metallic-accessoaren är Balenciagas decemberörhängen som är en flört med julen, kul men bärbart och verkligen ‘on trend’. Den rutiga blazern (den här är från Zara) är helt klart nyckelplagget i år och den går att klä både upp och ner, här har jag valt att matcha med ett par jeans i vintagefit från H&M som sitter fantastiskt bra tycker jag! Slutligen enkla men accessoarer som också syns, väska från The Row och boots i silvermetallic från Saint Laurent.

***

Fall is a lot about colors but not just colors, this fall also have a more soft and timeless side. Here’s my take on fall, modern yet minimal. Metallics are hot like every season and this season is no exception. Metallics works excellent on accessories and the most hyped one is probably Balenciaga’s december earrings which is a flirt with Christmas. Fun but wearble and so on trend. The checked blazer (this one is from Zara) is the key item this fall and it works for may occasions, here I chose to team it with a pair of vintage fit denim from H&M, these fit really great! Finally simple statement accessories, bag from The Row and boots in metallic from Saint Laurent.

 

  1. Anna skriver:

    Snyggt! Älskar örhängena.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..