I annonssamarbete med CUBUS

stickat till hösten

0E1A8489

I höst är jag sugen på stickat, och vem är inte det?!? Cubus har precis fyllt på i butikerna med massor av snygga stickade plagg och jag tänkte visa er några av mina favoriter här! Här har jag på mig några av höstens färger, rosa, mörkrött och orangerött! Jag tycker man ska våga färg nu när det blir mörkare och kallare ute! Den här stickade tröjan kommer även i mindre färgstarka nyanser om man föredrar det, det är en riktigt bra baströja! Byxorna och väskan hittar du också hos Cubus!

0E1A8568

En annan trend är att köra lager på lager. Här har jag stickad långtröja/klänning och ovanpå en långkofta! Perfekt att dra på när det blir kallare, och när det blir kallare så är det bara att sätta på sig kappan ovanpå! Varmt och skönt! Väskan hittar du här! Och mina jeans är svarta High Waist Hannah.

0E1A8649

Jag gillar också att köra lager på lager i samma ton, ljusgrått som jag har på mig här passar toppen till blåa jeans tycker jag! Koftan hittar du här, polotröjan här och mina jeans är blå High Waist Hannah.

Du hittar mina kläder och många fler stickade plagg hos Cubus.com och i Cubus butiker!

  1. Alla plagg var så snygga, men fastnade lite extra för nummer 2!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..