I annonssamarbete med THULE

Thule Urban Glide

0E1A8112

0E1A7087

Vi har testat Thule Urban Glide, en vagn som är perfekt för oss med ett aktivt liv! Den är perfekt att kila ner på stan med och ta långa promenader med något som vi gör varje dag! Man kan också springa med den ifall man vill. Vagnen är lättviktig, enkel att manövrera och de stora hjulen dämpar gupp och ojämnheter så den är riktigt skön att åka i. Perfekt för att ha i stan när det är gupp, trottoarkanter och kullersten precis överallt! Sittdelen går att fälla ner nästintill helt så Bambi älskar att sova i den här vagnen! Vagnen har ett stort och vattentätt utrymme undertill där man får ner allt man behöver och lite till! Bambis favoritgrej är att det finns små fickor inne i själva sittdelen, jättebra, där kan hon förvara nappen och annat smått! Du kan se alla små detaljer i filmen nedan!

Den funkar också jättebra att åka buss och tunnelbana med, den är inte större än någon annan vagn men det är lättare att ta sig upp på bussen i och med de större hjulen. Jag önskar att vi hade den här förra året när det var snöoväder och omöjligt att ta sig fram, även i city, med en vagn med de vanliga små hjulen. Den här blir tipp topp nu i vinter! Vi är supernöjda med Thule Urban Glide! En bra och prisvärd vagn!

Jag har också testat deras ryggsäck Thule Vea Backpack 21L som också går att göra om till duffelväska eller slingväska. Den har många bra fack och kan expandera efter behov, den är perfekt på resa, som tränings- och jobbväska!

Här nedan kan ni se en produktfilm!

  1. Ulrika skriver:

    Så fin vagnen var!

    1. HEj! Tack! Vi trivs jättebra med den, lite sportig men ändå stylish!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..