monkey business

0E1A8805
0E1A8756

Bambi älskar apor så när jag såg den här kjolen med apmönster var det ett givet köp, den är rolig men ändå lite diskret sådär. Här har jag den ihop med en tjock stickad tröja för nu börjar det bli kallt, hösten är här! Så, jag har alltså på mig kjol från H&M, skor från Gucci, tröja från Mayla, solglasögon från Celine och väska från J.W. Anderson. 

***

Bambi loves monkeys so when I saw this skirt with monkeys I had to have it! It’s fin yet very subtle so it works for every day. I’m wearing it with a think knit because now it’s really getting colder here in Sweden, fall is here! So, my look is skirt from H&M, shoes from Gucci, knit from Mayla, sunglasses from Celine and bag from J.W. Anderson.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..