modeveckan dag 1

Stockholm_SS18_Day1-9850

Jag har fullt med jobb i veckan så kommer tyvärr inte hinna med att gå på modeveckan men jag hann i alla fall med en sväng igår. Min streetstyle-kollega Daniel – The UrbanSpotter tog en bild på mig, tack för det! Min kjol och loafers är från Gucci, och väskan är från J.W Anderson. Och hur varmt blev det igår då, och idag? Jackan åkte av ganska omgående kan jag säga, skönt med värme men knasigt med sån’t upp och ner väder.

***

Stockholm Fashion Week day 1. I’ve been super busy with work so I’m not able to attend the SFW as much as I wanted but at least I hade some time over yesterday. My street style colleague Daniel – The UrbanSpotter snapped my photo, big thank you!!! My skirt and loafers are from Gucci, and my bag is J.W Anderson.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..