I annonssamarbete med NORVITAL

The Solution, vad tycker jag?

0E1A8075

Nu har jag kört The Solution™ Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab® i drygt 8 veckor så här kommer en liten uppdatering samt resume.

The Solution™ – Anti-wrinkle collagen är ett kollagentillskott i pulverform, man blandar dosen i mat eller dryck. Jag blandar helst med juice och dricker det till fruktosten på morgonen, det blir en trevlig rutin! The Solution™– Anti-wrinkle collagen bidrar till att reducera rynkor och linjer. Verisol®-kollagenet, som används i The Solution™, har i flera studier visat en genomsnittlig minskning i av framträdande rynkor och fina linjer med mer än 20 % efter 8 veckors regelbunden användning. Så genom att tillföra kollagen inifrån kan man åter öka hudens elasticitet och därmed återställa motståndskraften mot de miljöfaktorer som orsakar rynkor och linjer.

IMG_5731-2

Jag trodde nog inte att The Solution™ kunde göra någon större skillnad, särskilt på så kort tid, men redan efter en månad sa både min mamma och min sambo att huden såg så jämn och fräsch ut! Och jag ser det också, min hy är nu jämnare och känns även mindre torr än innan jag började. Även mina pigmentfläckar har minskat lite trots att jag varit ute mycket i solen! Jag var och gjorde en ny hudanalys nu efter åtta veckor och alla mina nivåer var bättre än innan och kollagennivån har stigit! Jag är positivt överraskad över det positiva resultatet så jag kommer helt klart fortsätta dricka The Solution™ med min morgonjuice.

IMG_5853

Om du är nyfiken på The Solution™ så kan du läsa mera här; www.osloskinlab.se

Jag har också fått möjligheten att ge mina läsare 50% rabatt på alla beställningar, rabatten ska komma automatiskt när du använder denna länk.

 1. Anna B skriver:

  Hej! Jag är nyfiken på att testa! Jag får dock ett intrygg av att ditt inlägg utgör ett sammarbete? Får du produkter eller ersättning för när någon använder din rabattkod så ska du skriva ut att detta är ett sammarbete. Så är det ett sammarbete eller?

  1. Hej! Om du kikar så står det tydligt överst i en banner att detta inlägg är ett samarbete.
   Kul att du är sugen på att testa, jag använder produkten än i dag och kan verkligen rekommendera den.
   Mvh Caroline

 2. Maggan skriver:

  Var någonstans finner man länkar till studierna de påstår är gjorda ?

  1. Undrar också över detta 😄

   1. Ni hittar all information och om forskning etc på Olso Skin Labs hemsida.
    Mvh Caroline

 3. Alodia skriver:

  I love your blouse in this post. Can you tell me where did you buy it?

  1. Hi! Thank you! It is from H&M and in stores now!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..