monday mood

droppe

Höstinspiration och shopping! Nu är det höst i luften och helt klart i butikerna! Här har jag samlat en droppe av allt som inspirerar mig just nu. Jeans och stickat och kappor är ju givet på hösten! Jag är fortfarande sugen på rätt ljusa nyanser, med svarta boots och accessoarer.

***

Fall inspiration and shopping! Fall is in the air and for sure in stores! Here are a drop in the ocean of what inspires me right now. Denim and knits and coats are top!!! I’m still in the mood for the lighter shades teamed with black shoes and accessories.

IMG_6053

Förutom snygga jeans så letar jag efter de perfekta stickade tröjorna, var inne en sväng på Celine men det kändes inte rätt. Har ju redan en tröja därifrån (den längre modellen) men söker något annat, ska kika på Acne i veckan.

***

Besides nice fitting denim I’m searching for the perfect knitwear, I went to Celine the other day but didn’t find anything that felt right. I already own a knit from Celine (the longer version) but I’m looking for something else, I think I’m gonna stop by Acne this week and check their collection.

gucci

Sen har jag bestämt att jag ska köpa en Gucciväska, men har lite svårt att bestämma färg och storlek, alltså hur fin är den i rubinrött!!! Var inne i butiken här i stan som förvisso inte hade färgerna jag var ute efter men provade storlekar, blev dessvärre inte klokare efter det besöket, haha! Tror det lutar åt en i sammet och att det blir den lilla modellen, jag får suga lite till på den…

***

I’ve also decided I’m gonna purchase a Gucci bag, but I’m a bit indecisive of what color and size I want. I mean how nice is it in rubin red!!! I went to the Stockholm Gucci store but they did not have the colors I wanted but I at least tried the sizes, still unsure however… I think I want one i velvet and maybe I’m leaning towards the mini one… We’ll see…

 

  1. Josse skriver:

    Så snygg färg på väskan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..