hej helgen!

0E1A8680

Hej helgen! Hoppas du har en toppenhelg, jag njuter av höstsolen och har precis käkat pizza på en uteservering. Det gäller att hålla hårt i de här fina dagarna nu! Ikväll blir det häng i soffan, både jag och Bambi har varit dunderförkylda och det håller i sig, så vi passar på att vila lite.

Här har jag på mig min nya kavaj från Mayla som jag verkligen gillar, så rätt i höst och gör hela looken, jag har också på mig tee och skor från Gucci och väskan kommer från J.W. Anderson.

***

Weekend look and Happy weekend! I hope your doing great! I’ve been enjoying a sunny autumn day here in Stockholm, so nice! Here I am wearing my new blazer from Mayla which I really like, I’m also wearing a top and loafers from Gucci and my bag is J.W. Anderson.

  1. Marie skriver:

    Hej! Har funderat på att köpa samma Gucci-loafers som du har, och undrar hur de är i storleken? Vet av erfarenhet att det skiljer i storlek från modell till modell, tex. har jag gått ner en hel storlek i Guccis sneakers, har min normala i Marmont-pumpsen och upp en halv i Princetown-slippersen, Vad tycker du?

    1. Hej!

      Oj svårt, det är så knepigt med strl. Jag har valt min ‘normala’ strl 40 i alla mina Gucci skor. I mina med lurv hade jag behövt gå upp en halv strl men hade ingen möjlighet att byta dem tyvärr, men de funkar i och med att de är slipin. I mina glittriga slipin har jag strl 40, de sitter bra, är alltså större än de lurviga. Mina rosa loafers är också strl 40 (de är ej slipin) och sitter bra. Hoppas mitt luddiga svar kanske hjälpte lite, lycka till med köpet, jag älskar alla mina Gucci loafers, passar till allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..