I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Mina favoriter från Polarn O. Pyret

0E1A7648

bambi_pop

Polarn O. Pyret har nyligen släppt nya höstkollektionen som är full med snygga, lekfulla och praktiska plagg! Jag tänkte prata lite kring mina favoriter från Polarn O. Pyrets nya kollektion. Jag har valt en jacka i bomull med fläck/prickmönster som huvudplagg som får följa med i olika tillfällen! Här ovan är vi på väg till parken och sen är det lek som gäller! I ryggsäcken har Bambi packat ner mellis och leksaker!

På lekplatsen är den här jackan det perfekta plagget som man kan dra på nu när man inte längre bara kan gå i t-shirt. Som en kofta fast det är en jacka, väldigt smidigt med dragkedja! Bekväm att leka i och samtidigt snygg! Fantastisk när man både hittar plagg som är fina och bekväma, de är dessa man använder mest! Och när det blir ännu lite kallare kommer vi använda jackan i lager på lager under jackor och under overaller!

Dessutom tycker jag det här mönstret är så lätt att matcha med andra mönster och det mesta hon redan har i garderoben. Till jackan finns även matchande klänning, byxa samt topp och kjol som Bambi bär på bilderna ovan. Snyggt tycker både jag och Bambi!

pop1

 

När man går på stan vill man känna sig snygg och den här jackan tycker hela familjen är en vinnare, moderiktig och gullig! Nya kollektionen innehåller massor av snygga plagg som funkar lika bra på fest som på stan eller när man ska på lekdejt! Det finns massor av fina plagg att matcha med, den plisserade kjolen nedan står högt upp på våran önskelista! Spana in flera av våra favoriter här nedan!

pop2

 

Något annat som jag gillar med Polarn O. Pyret är att deras plagg är hållbara, både kvalitetsmässigt men också stilmässigt. Vi kör alltid på deras skalkläder, underställ och strumpor. Likaså är den här bomullsjackan som får hänga med så länge som den funkar storleksmässigt och när Bambi växt ur jackan så har Polarn O. Pyret plagg ofta mycket bra secondhand värde och kan säljas vidare, eller så kan någon kusin få ärva den. Det är toppen när man kan nyttja ett plagg till fler än ett barn tycker jag! Förutom bomullsjackan så hittade vi en skön ryggsäck som kommer få hänga med flera säsonger! Nedan ser du ännu fler av våra favoriter!

pop3

Du hittar nya kollektionen samt alla klassiker från Polarn O. Pyret här!

  1. sissy skriver:

    i love your bag! kisses from italy

  2. Vilka fina kläder, jeanskjolen var hur söt som helst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..