ANNONS

den blommiga klänningen

/

0E1A7760
0E1A7768

Träffade på Giovanna Engelbert i en blommig maxiklänning från Jonathan Cohen, hon matchar klänningen med en väska från sin systers märke i samma namn, Sara Battaglia och ett par sandaler som hon köpt på Capri. Snyggt! Under klänningen en har hon en svart t-shirt, ett perfekt sätt att förlänga klänningssäsongen här hemma. När kylan slår till adderar man jeans under och sist kappan på! Lager på lager!

Street style – the floral dress. Giovanna Engelbert in a maxi dress from Jonathan Cohen, she pairs it with a bag from her sister’s brand Sara Battaglia and sandals she got in Capri. Under the dress she’s wearing a black t-shirt, the perfect way to extend the dress season when it gets colder.

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00