ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonnier Magazines & Brands

Sweden Fashion & Beauty day

/

fabdays

FAB_gif_DV_995x302_NY (1)

Den 21 oktober är det Sweden Fashion & Beauty day, en helt ny mode- och skönhetsfestival med mängder av aktiviteter och happenings! Bakom festivalen står några av Sveriges starkaste varumärken inom mode- och skönhet: Damernas Värld, mama, Styleby och VeckoRevyn.

Du kommer bland annat få lyssna på trendtalks med chefredaktörer, influensers och spännande gäster, ta del av workshops, stylingtips, modefotografering, intervjuer och mycket annat inom mode och skönhet. Som en del av programmet på stora scenen kommer även det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen att delas ut.

Detta vill du inte missa! Sweden fashion & beauty day hålls på Sthlm Water Front och det är som sagt lördagen den 21 oktober kl 12-19. Jag kommer vara där och det skulle vara jättekul om du också ville komma! Du kan läsa mer om festivalen och köpa biljetter här; swedenfabday.se

Ps. Den 1 september höjs biljettpriserna med 100 kr så köp biljetten innan prishöjningen! Ds.

Hoppas vi ses där!

fab-banner-e1498043856712-768x233 2

0
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00