höstens färger: rött och rosa

celine

rosaorott

När jag var tonåring var ju rött och rosa nära förbjudet att ha tillsammans, men nu hösten 2017 är det en stor trend. Celine inspirerar givetvis med stickat och kappor i färgerna. Stilen hittar du hos bland andra H&M och Zara till en mindre peng, ovan ser du mina favoriter. Klänning från H&M, tröja från H&M, tröja från Mango, byxa från Mango (i manchester som är tillbaka i höst), boots från Zara, kappa från H&M och sneakers från Adidas.

***

The colors of fall 2017, pink and red! When I was a teenager pink and red in combination was like almost forbidden. You would not want to be seen in that for sure! But for fall 2017 it is a huge trend and I really like it! Celine is of course the biggest inspiration source with a lot of knits and outerwear in these colors. You can find the look at H&M and Zara to mention a few cheaper options. Above are my favorites, dress from H&M, knit from H&M, knit from Mango, pants from Mango (yes corduroy is back this fall), boots from Zara, coat from H&M and sneakers from Adidas.

 1. Kendra skriver:

  The Commеrcial Roofing Dallas Foгtt Worth agencies thst are still in operation amidst lots of competitors make use
  of the most effective skill and experience. Therе can be kinds
  of stuffs which you’lⅼ be able to install in yοur roof.
  Search the internet; ask your loved oneѕ members
  and acquaintances bout referrals.

 2. Lena skriver:

  Så fiiint!

  1. The pants looks so great, I need to get them too!

 3. Vill ha allt! Älskar färgerna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..