sugen på rött!

seeing-red

Just nu är jag sugen på rött och just vinrött och rött är, som alltid, hett till hösten! Jag har spanat in några favoriter; ribbad polo från Acne, väska från Mango, klänning från Zara, flats med sammetsknut från Zara, blå/röd kjol från Zara, sammetsboots från Saint Laurent och tee från Loewe.

***

All things red. As always red and burgundy are hot for fall! I’m eying the following items; ribbed turtleneck from Acne, bag from Mango, dress from Zara, flats with velvet bow from Zara, blue/red skirt from Zara, velvet boots from Saint Laurent and tee from Loewe.

  1. Lena skriver:

    Älskar Loewe teen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..