tre skönhetsfavoriter

beauty

Jag har tre skönhetsfavoriter som har hängt med mig i sommar. Först ut är Burt Bee’s tinted lip balm i nyansen Red Dahlia. Det här läppbalsamet ger lite lite färg och ser väldigt naturligt ut! Sen har vi Chanels Sublimage ögonkräm som är helt fantastisk, kan inte vara utan den och den är helt klart värt sitt pris. En annan favorit är Chanels nyhet, Palette Essentielle, en palett med highligther rougue och concealer som är typ det enda smink (förutom mascara) jag kört i sommar! Concealern funkar också som underlag och rouget som läppstift om man vill det. Med den här är man klar på en minut och får ett naturligt resultat, toppen tycker jag!

***

I have three beauty favorites that I’ve been using a lot this summer. First we have Burt Bee’s tinted lip balm in Red Dahlia. This is like the perfect tinted lip balm, it gives that extra pouf to the lips and looks super natural. Then we have Chanel’s Sublimage eye cream, this eye creme is the best I’ve ever used. Can’t be without it and I think it is totally worth the price. Another favorite is Chanel’s new palette, Palette Essentielle, which is a highlighter, concealer and blush all in one place. This is the only makeup (besides mascara) I’ve been using this summer, such a great product. The concealer also works as foundation and the blush as lipstick. With this I’m ready in like a minute and it gives a great natural result, perfect for me!

  1. Bra tips med läppbalsamet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..