hej rosa

0E1A6517

0E1A6561

Hej fredag! Och hej rosa, jag gillar ju set och föll för det är lite gammelrosa från Zaras höstnyheter, just set är så bekvämt, bara slänga på sig och så slipper man fundera mer. Mina skor är från min favorit Del Rio London och dessa är i lammpäls (Tuscan lamb slides) och funkar nu men också en bra bit in på hösten tillsammans med stickat! Mina solglasögon kommer från Celine.

Jag fyller snart år så i helgen ska vi fira mig så nu är det dags att baka lite. Jag tänkte ge mig på en helt mjölkprotein och äggfri ‘cheesecake’, det blir andra gången jag bakar den. Om den blir lyckad lovar jag att dela med mig av receptet här! Ha en fin helg!

***

Hello friday! And hello pink, I love sets and I love this pink set from Zara’s fall news. Sets are so comfy and easy, just slip in to and you’re done! My slides are from my favorite Del Rio London and these are in Tuscan lamb, so comfy and nice! they work great now as well as in fall together with cosy knits! My sunglasses are from Celine.

My birthday is coming up so we are celebrating this weekend with a little get-together so today I’m baking a cake. I’m planning on making an dairy and egg free ‘cheesecake’, it will be my second time baking this one. If I succeed I promise to share the recipe here! Happy weekend!

LOADING..