borta bra men hemma bäst

_99A5796

_99A5726

_99A5808

_99A5826

Sommar i Stockholm är rätt underskattat, vi brukar dra till solen och värmen varje år men nu tänker vi resa lite senare och passa på att njuta av sommaren i Sverige och Stockholm. Semester hemma liksom. Hittills har vi hängt vid stranden, lunchat och fikat på en massa ställen som man aldrig hinner gå till annars, träffat massa nytt trevligt folk, träffat släkt och vänner, fixat hemma. Vädret har varit lite upp och ner men ändå helt ok sommar hitintills tycker jag. Två ställen som vi besökt flitigt med Bambi nu i sommar är: Solviksbadet, Stockholms finaste bad. Här har vi haft många fina dagar vid stranden. Åker man kommunalt så tar man tvärbanan mot Nockeby (från Alvik) och går av Smedsslätten, sen en kort promenad genom villakvarter och skog. Och Rosendals trädgård, som ligger på Djurgården. Älskar att ha picknick under äppelträden, här finns både bord och bänkar, även barnstolar, bekvämt och urmysigt. Sen kan man strosa runt och lukta på blommorna också! Stora ytor för små barnfötter att springa på och lekplats finns också!

Min outfit ovan består av väska och skor från Gucci, blus från Munthe, jeans från Acne och solglasögon från Saint Laurent. Jag tycker det är kul att mixa och matcha lite nu när det är semester och man har lite mer tid över. Skorna från Gucci tänker jag använda en bra bit in på hösten, tänker mig dessa med svart kappa och jeans, snyggt! Väskan som ju är rätt så färgstark och grann har visat sig passa till de flesta outfits och jag får så många komplimanger när jag bär den! Det känns kul att variera allt svart med lite färgstarkt ibland! Här kan du spana in fler färggranna väskor!

***

Staycation. Summer at home, here in Stockholm, is a bit underestimated. We usually head for the mediterranian mid summer but this summer we decided to travel a bit later on and enjoy the summer we have here in Sweden. So far we have been at the beach a lot, tried new restaurants and had hotel breakfasts, met new friends and old ones, had family time and also had time to do stuff at home, things one (almost) never have time for otherwise. The weather has been a bit up and down but so far pretty ok with some sunny days. Two places we have been visiting regularly with Bambi so far this summer are: Solviksbadet, Stockholms nicest beach. And Rosendals trädgård, which is located at Djurgården. I love to have picnics under the apple trees here!

Above I am wearing a bag and shoes from Gucci, a blouse from Munthe, jeans from Acne and sunglasses from Saint Laurent. During summer I enjoy to mix things up a bit, also I have more time over to play around with my closet which is great! I love my Gucci shoes which I plan on wearing all fall teamed with nice coats and denim. My bag is pretty colorful and this is a real winner, I get so many compliments when I wear it! It is such a nice piece that goes with anything! Here you’ll find more colorful bags!

  1. Låter som en fantastisk idé att njuta av sommaren i Stockholm och vänta lite med att resa ivög! Jag hade gjort samma sak!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..