flört med hösten

flortmedhosten

Veckans önskekollage blir en liten flört med hösten med plagg och accessoarer som passar utmärkt när det är lite kyligare i luften. Här är mina val, klänning från Zara, skor från Mango, ziptröja från Monki, jeans och t-shirt med tryck från H&M, örhängen från Jane Koenig och väska från The Row.

***

Flirting with fall. During colder summer days I’m having a flirt with fall wearing pieces that are perfect for those slightly colder days. Here are my top picks, dress from Zara, shoes from Mango, zip sweater from Monki, jeans and t-shirt with print from H&M, chunky earrings from Jane Koenig and bag from The Row.

 

 1. Hittar inte t-shirten! Cravings…

  1. Hej! T-shirten dyker upp i butik i augusti, håll ut! 🙂
   Med vänlig hälsning, Caroline

 2. Kan du länka till t-shirten från H&M? Hittar den inte… :/

  1. Hej! T-shirten kommer in i augusti, så håll utkik!
   Med vänlig hälsning, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..