I annonssamarbete med TORY BURCH

tory burch t satchel

_99A6019

_99A6035

_99A6050

 

_99A6063

_99A5975

Här vill jag visa er en av mina favoritväskor från Tory Burch, modellen heter T Satchel. Den här väskan funkar lika bra att bära i handen som på axeln och det här kan vara den perfekta väskan för den är precis lagom stor. Man får ner allt man behöver och lite till. Modellen är modern och samtidigt tidlöst klassisk med enkla rena linjer. Det här är en väska som man kan ha länge, en väska att investera i! Jag pyntar min väska med en scarf (även den är från Tory Burch), jag tycker det känns lite kul, särskilt under de varma månaderna. Och på så sätt får man också en egen look på väskan, ett enkelt knep att piffa till med!

Just den här modellen av väska är så himla enkel att komma in i och det gillar jag, bara lyfta på locket (som har magnetlås) och så når man alla sina grejer. Och så gillar jag att man kan bära den på mer än ett sätt! Att bära  den i handen känns chict men när man har ett barn i ena handen kan det vara praktiskt att slänga upp väskan på axeln eller crossbody. Inuti väskan finns tre stora fack varav ett har dragkedja. Du hittar väskan hos Nathalie Schuterman.

***

I wanna show you one of my favorite bags, the T Satchel from Tory Burch. This bag works just as well carried on the shoulder as well as in the hand or even cross body and it’s really perfect in size too! I can bring all I need and then some. A great everyday bag that is both modern and timeless! This is a bag that can be worn for a long time without feeling out of date, a bag worth to invest in! I decorate my bag with a scarf (also from Tory Burch), I think it looks cute and also it adds personality to the bag! A simple and effectful trick!

This type of bag is super easy to access, just lift the flap (that has magnetic closure) and you are in, easy access is kind of essential for me when it comes to bags! I also love that it can be carried in so many ways, in the hand, on the arm, cross body and on the shoulder. Inside the bag there are three compartments and one has a zip. Available at Nathalie Schuterman.

LOADING..