ANNONS

statement accessories

/

_99A5609_

_99A5619

_99A5648-2

_99A5553

Mitt allra bästa stylingknep är coola accessoarer, statement accessories, särskilt på sommaren och när man drar på semester! Ett par coola skor eller snygg väska kan verkligen höja en hel look. Jeans och t-shirt blir så mycket roligare med ett par glittriga skor (ääälskar metallics på sommaren!) eller en snygg scarf som skärp till exempel. Scarfen har ju typ tusen olika användningsområden så en snygg lite större scarf packar jag alltid i min semesterväska, gärna en som är lite färgglad! Min scarf och de glittriga loafers kommer från Gucci och väskan kommer från Saint Laurent.  Toppen kommer från Mayla och jeans från &OtherStories.

Ni är många som frågat om mina loafers från Gucci (jag har ju även dessa med päls) och ja de är verkligen supersköna och sitter väldigt bra på foten. De med päls glider man lättare ur just för pälsen blir lite ‘hal’, men inget som stör. De glittriga jag har hittar du hos Net-a-Porter och även de med päls!

***

My best styling trick is cool accessories, statement accessories, especially during summer and when on vacation! A pair of cool shoes or a nice bag can really spice up any outfit. Jeans and tee just get so much better teamed with sparkly shoes (I LOVE metallics during summer!) or a nice scarf as a belt. You can also wear a scarf like 100 other ways so I always pack that in my vacation bag, for summer I like them a bit bigger and colorful! My scarf and the sparkly loafers are both from Gucci and my bag is from Saint Laurent. My top is by Mayla and my jeans are &OtherStories.

A lot of people also asked me about my loafers from Gucci (I also have these in black with fur) and yes they are super comfy and very nice to walk in. The furry ones are slightly slippery because of the fur but nothing that really bothers me. If you are thinking about getting these I can really recommend them, in any color! You’ll find my sparkly ones I am wearing at Net-a-Porter they also stock the furry ones!

1
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00