uppdatera garderoben

färgglatt hösten 2017

Jag älskar sommar men just när det gäller mode är ju hösten roligare tycker jag! Och just prefall kollektionerna brukar jag gilla allra bäst!  Här har jag valt ut fyra färgglada och glittriga ting som jag skulle vilja uppdatera garderoben med, saker man kan bära nu men också en bra bit in på hösten!  Miu Miu har fantastiska skor och de här sandalerna med bling är både coola och helrätta! Jag gillar också danska Ganni och deras stickade tröjor ser helt fantastiskt mysiga ut! Leopardkjolen kommer också från Ganni och kan varieras i oändlighet. Sist ut, Loewes nu klassiska pusselväska i en fin blå färg!

***

I love summer however I think fall has much more to offer fashion vise! And the pre fall collections are often my favorites! Here I’ve picked out four pieces with color and bling that I would love to update my wardrobe with, items that work now aswell for fall! Miu Miu makes the most amazing shoes, these sandals are no exception! I love danish Ganni and their knits just looks so cosy! Ganni also makes this leopard skirt, wow! And last, Loewe’s now classic puzzle bag in a nice blue shade!

  1. Anna skriver:

    Älskar färgen på väskan!

  2. Älskar typ allt från Gannis nya kollektion, speciellt förälskad är jag i den orange stickade tröjan 🙂 <3
    xx
    http://mariannelle.com/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..