I annonssamarbete med COMPEED

I got your feet!

_99A5097

I annonssamarbete med Compeed och Johnson & Johnson vill jag nu tipsa er om Compeeds skavsårsplåster! Nu i sommar ska jag gå på inte mindre än två bröllop, lyckost mig för jag älskar bröllop! När man är på bröllop håller man ofta igång från morgon till sen kväll och då är det viktigt att fötterna orkar med! Sköna skor är givet såklart men jag kommer också sätta på Compeeds skavsårsplåster i förebyggade syfte. Jag kör slingbacks på det ena bröllopet och jag älskar verkligen mina skor men de där remmarna kring hälen kan börja göra ont efter någon timme, så det känns smart att förplåstra med Compeed! Det bästa med Compeed är att plåstret fungerar som en andra hud och sitter ordentligt på plats.

brudpar

För bruden och brudgummen som säkerligen båda har nya vackra skor dagen till ära är det ju ännu viktigare att förbereda fötterna på bästa sätt! Man vill ju inte att skavsår ska stoppa det roliga. Bäst är att hejda skoskavet redan innan det uppstår och med Compeed kan man göra det, Compeed jobbar tryckavlastande och motar skavsåret redan i dörren, så att säga.

_99A5117

Jag kommer givetvis även ladda min väska med några extra paket så jag kan rädda andra trötta skavande fötter! Har du ont?!? Inga problem, jag har Compeed! Och så bjuder jag runt till alla som behöver, ingen ska behöva ha skoskav! I got your feet!

Besök gärna http://www.compeed.se för att läsa mer om Compeeds egenskaper och upptäcka deras stora sortiment med andra produkter!

***Det här inlägget är ett annonssamarbete med Compeed***

  1. Anna skriver:

    Så fint!

  2. Så fin klänning på första bilden! Var är den ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..