hej måndag!

_99A5434_small_

_99A5424

Hej måndag, ny vecka, nya tag! Hoppas du hade en fin midsommarhelg! Vi hade picknick med delar av familjen och fick helt ok väder! Igår hade jag på mig den här ensemblen; jacka från Saint Laurent, skor från Dior, jeans från GrlFrnd, skjorta från Gant och väska från Cos.

***

Hello monday, new week! I hope you had a great weekend! We had midsummer picnic and the weather was more than ok so it was lovely! Yesterday I wore this ensemble; jacket from Saint Laurent, shoes from Dior,  jeans from GrlFrnd, shirt from Gant and bag from Cos.

  1. Anna skriver:

    Fin combo! Älskar skorna ❤❤❤

  2. Gillar väskan, den lyfter hela looken!

    1. Hej!
      Kul att du gillar väskan, ja den förhöjer verkligen en look!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..