stickat och shorts

_99A5312

_99A5321

Nu på sommaren kör jag mycket tunnstickat och shorts, det känns som en säker kombination som jag alltid kan ta till, när det inte är för varmt förstås. Jag varierar mellan jeansshorts och dessa tunna svarta shorts som jag tycker passar till allt! Och så kör jag sandaler. Och så ett måste, solglasögon. 1 för att man inte hann sminka sig, eller glömde mascaran och 2 för att det är skönt när solen skiner och 3 så är det snyggt också! Vilka är dina plagg/accessoarer som alltid funkar på sommaren?

Ovan har jag på mig tunn stickad tröja och shorts från American Vintage (favvobutik för basplagg), sandaler från Madewell, solglasögon från Celine och väska från Chloé.

***

Now during summer I’m wearing a lot of thin knits and shorts, it feels like a safe combination that I always can wear, when it’s not too hot of course. That is however rare, that it would be too hot outside. I also love wearing sandals. And my must, sunglasses. Because 1 I did not have time to put on makeup or I forgot mascara, 2 because it’s nice when it’s sunny and 3 it looks good! What are your go-to clothes/accessories for summer?

Above I am wearing a thin knit and shorts from American Vintage (my favorite store for nice basics), sandals from Madewell, sunglasses from Celine and a bag from Chloé.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..