genrep inför midsommar

IMG_2756

IMG_2750

IMG_2762

IMG_2771

IMG_2775

IMG_2794

IMG_2806

Idag var vi i Vasaparken och körde midsommarfirande, lite genrep inför morgondagen. Bambi tyckte dock bara det var kul att dansa i en sådär 2 minuter sen ville hon göra annat! Men hon älskade dragspelstjejen och att dansa små grodorna! Här kommer ett bildregn av Bambi-bilder från dagen. Hann inte komma med på bild själv, det gäller att hänga med Bambis fart! Imorgon tänkte vi köra picknick på en grön äng och bara mysa och njuta av ledighet. Hoppas du får en härlig midsommarhelg!

***

Tomorrow is midsummer celebrations here in Sweden but we already started today. They had some celebrations for the kids at the playground today. Bambi loved to dance and listen to the accordion but only for like two minutes, then she wanted to do other stuff! Here’s a bunch of pictures I snapped of Bambi today, I did not even get time to take a selfie, had to keep up with Bambi! Tomorrow we thought we have a picnic on a meadow and just enjoy with the family!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..