helsvart

svart

Min favoritfärg är svart, tråkigt kan tyckas men så himla snyggt och användbart tycker jag! En helsvart outfit kan verkligen vara sååå snyggt! När man kör helsvart gillar jag att mixa olika material, blankt med matt och så vidare, det ger ett mindre ‘platt’ intryck! Jag har ganska nyligen köpt den här svarta lite oversizade jeansjackan från Monki som jag tänker köra i sommar! Så jag vill tipsa om den! Sen såg jag den här pouchväskan hos Gucci och den ser grymt snygg ut, en bra vardagsväska. Jag gillar de här pouchväskorna, den här påminner lite om Celines trio pouch fast har GG detaljen som är så het nu! Sist ut, Saint Laurent’s Nu Pieds sandaler. Snygga och klassiska. Så snygga att jag nyss klickade hem ett par på rean, sista paret, ibland har man tur! Hoppas de är sköna på också! Jag har tidigare haft Hermes Oran sandaler men har lite tröttnat på dem, även om de är klassiska. De här känns lite trendigare men ändå enkla!

***

My favorite color is black, boring some might say but I love it and it’s so versatile. A total black look can really be soooo super nice! When I wear all black I like to mix different materials like shiny and knit an so on to make it a bit more alive and interesting. I recently bought this oversized denim jacket from Monki that I plan to wear for summer so I’d thought I’d show this here. I also wanna show you this pouch bag from Gucci, how cute is this?!? I love the pouch bags, so usable and great for everyday. It kind of reminds me of Celine’s trio bags but with the hot GG logo! Last but not least, the ‘Nu Pieds’ sandals from Saint Laurent. Nice and classic! So nice that I decided to shop these on the sale, I hope when they arrive that they also are comfortable, fingers crossed! I snatched the last pair in my size, sometimes you’re lucky! I use to wear Hermes Oran sandals but I’m a bit tree of them even though they are classics. These from SL feels a bit more trendy yet also classic!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..