hembakad pizza utan ost

IMG_2528

IMG_2525

IMG_2524

Det blev hembakad pizza utan ost igår, två plåtar och det gick åt! Mums! Vi bakar ju utan ägg och mjölkprotein eftersom Bambi är väldigt allergisk så här blev det alltså ingen ost. Det finns iofs en ost man kan använda som pizzatopping som är gjord på soja har jag för mig, men eftersom Bambi inte är van vid ost så duger det lika bra utan! Vi använder Muttis pizzasås som är så god och på pizzan blev det aubergine som jag försteker i olja och salt, lite hackad rödlök, klickar av kräm på soltorkade tomater och skinka samt lite färsk basilika! Enkelt och gott tycker vi!

***

We hade homemade pizza yesterday, two big rectangular shaped pizzas and we ate it all! So yummy! We bake without eggs and milk protein (all kind of dairy) since Bambi is very allergic to that so here we made pizzas without cheese. There is however a cheese that works great as pizza topping that is made out of soy but since Bambi is not use to having cheese we are fine without. We use Mutti’s pizza sauce, it’s so nice and as toppings we hade aubergine (I fried this in oil and salt before putting it on the pizza), some chopped red onion, some sundries tomato cream, ham and fresh basil. Simple and yummy!

 1. Nina H skriver:

  Gott med pizza!
  /N

 2. Lisen skriver:

  Ser så gott ut!

 3. Färsk basilika på pizza är det bästa som finns! Men har aldrig testat med aubergine på, måste göra det nästa gång!

  1. Hej! Ja färska basilika är mums! Ja, prova aubergine det är otroligt gott!
   Med vänlig hälsning, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..