on my mind

onmymind

On my mind. Väska med volang från COS, kattiga solglasögon från Gigi Hadids kollektion för Vogue eyewear, statement örhängen från Oscar de la Renta, parfym Neroli från Le Labo som doftar apelsinblom, t-shirt med croissant från Ganni, svart denimkjol från &OtherStories och slippers i satin också från &OtherStories.

***

On my mind. Bag with ruffles from COS, cateye sunglasses from Gigi Hadid’s collection for Vogue eyewear, statement earrings from Oscar de la Renta, parfume Neroli from Le Labo that smells of orange blossom, t-shirt with croissant from Ganni, black denim skirt from &OtherStories and satin slippers also from &OtherStories.

 1. Lisen skriver:

  Älskar väskan!

 2. Yes, it’s so nice! Have a great weekend, best wishes,
  Caroline

 3. Liv skriver:

  Love the graphic shirt!

  Liv

  livforstyle.net

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..