leopardlördag

_99A5293

Lördag och har haft full rulle hela dagen; hotellfrukost på Urban Deli, alltså den lyxen, sen häng i humlan med Bambi, korvlunch hos NK korv, lite shopping på H&M och nu hänger Bambi och Daniel på innegården medan jag ska försöka mig på lite hembakt pizza! Och vilket väder vi har då, jag älskar sommar! Hoppas du har en skön helg med massor av sol och värme! Idag blev det leopard lördag för mig, jag har jag haft på mig ett leopardset från Lala Berlin, favoritsommarväskan från Vasic NY, solglasögon från Celine och sandaler från Madewell.

***

Saturday and I’ve been out and about all day; first hotell breakfast at Urban Deli, so luxurious, then hanging in the park and playground with Bambi, lunch (sausages at NK), some shopping at H&M and now Bambi and Daniel are out on the yard while I’m gonna try to make some homemade pizza! And what lovely weather it’s been, I love it! I hope you have a great weekend with lots of sun and love! Today I’ve been wearing my leopard set from Lala Berlin, my favorite summer bag from Vasic NY, sunglasses from Celine and sandals from Madewell.

  1. Lisen skriver:

    Älskar LaLa Berlin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..