I annonssamarbete med NORVITAL

boosta huden inifrån med kollagen

IMG_1995

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab ska jag testa deras The Solution Anti Wrinkle Collagen. Att boosta huden inifrån med kollagen är en stor trend både i USA och i Asien och nu har det äntligen kommit till Sverige! The Solution – Anti-wrinkle collagen bidrar alltså till att reducera rynkor och linjer, jag är så sugen på att testa och framförallt att se resultatet! Verisol®-kollagenet, som används i The Solution®, har i flera studier visat en genomsnittlig minskning i av framträdande rynkor och fina linjer med mer än 20 % efter 8 veckors regelbunden användning.

Vad är då kollagen? Jo, kollagen är en komponent i hudens bindväv och den viktigaste enskilda orsaken till att huden har elasticitet.  När man fyller 30 börjar nivån med kollagen sjunka med 1-2 % om året! Och när kollagenmängden sjunker mister huden den motståndskraft som behövs för att stå emot påverkningar från sol, föroreningar, kosthållning, mimik, rökning etc. Genom att tillföra kollagen inifrån kan man åter öka hudens elasticitet och därmed återställa motståndskraften mot de miljöfaktorer som orsakar rynkor och linjer.

_99A5151

Jag har inte jättemycket rynkor (tycker jag själv) men jag känner och ser absolut skillnad på huden idag, jag är 38 år, och för 8-10 år sedan. Det vore ju konstigt annars. Men jag skulle ju gärna se att rynkorna mellan ögonbrynen och de i pannan blev mindre synliga samt förebygga att det uppstår nya!Jag tycker det ska bli jättespännande att testa den här produkten som jag verkligen tror kommer ge fräschare hud, och kollagen hjälper ju hela huden inte bara den i ansiktet! Jag tror det här blir ett toppenbra komplement till min vanliga hudvård.

IMG_1831-2

Innan jag körde igång (jag började i helgen) så var jag och gjorde en enkel hudskanning där man bland annat mätte hudens elasticitet, det som alltså påverkas av kollagennivåerna. Resultatet blev att jag hade bra med kollagen men det kan ju alltid bli bättre! Jag kommer göra en ny skanning om 8 veckor för att se om nivån har gått upp eller vad som hänt, det ska bli spännande att se! Har min elasticitet förbättrats då? Jag kommer såklart visa resultatet och jämföra här i bloggen!

IMG_1994

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen kommer i pulverform och man blandar dosen i mat eller dryck.  Jag blandar helst med juice och dricker det till fruktosten på morgonen, det blir en trevlig rutin! Man kan också blanda dosen i yoghurt till exempel!

Om du vill testa The Solution – Anti-Wrinkle Collagen eller bara veta mer så hittar du all information här, www.osloskinlab.se

Jag har också fått möjligheten att ge mina läsare 50% rabatt på alla beställningar, rabatten ska komma automatiskt när du använder denna länk: www.osloskinlab.se

*** I annonssamarbete med Oslo Skin Lab ***

 1. Karin P skriver:

  Hej!
  Hur har det gått och vad tycker du? Nyfiken på att prova 🙂
  //Karin

  1. Hej!
   Det kommer alldeles snart upp en liten recession här på bloggen, kan säga att jag ser resultat, prova om du har möjlighet!

 2. Jag har testat produkten under flera månader och fått fantastiskt resultat (trots min ålder snart 76)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..