I annonssamarbete med CUBUS

Mina tre favorittrender i sommar

I annonssamarbete med Cubus så vill jag visa er tre av mina favorittrender i sommar. Först ut, topp under klänning. Så himla användbart och kan varieras i massor, man kan ju även addera ett par jeans under klänningen om det är kyligt ute och man ändå vill känna sig somrig! Älskar den här klänningen med volanger, och den här toppen med volangärm är så söt, passar lika bra under klänningen som till en kjol eller ett par jeans!

_99A5027

En annan trend för sommaren är rutigt och då allra helst bardotrutan, lite kökshandduk sådär. Jag matchar min rutiga volangkjol med en tuff rock-tee. Hej, riviera möter rockklubb!

_99A5056

Tredje trenden jag bara älskar är ju de trasiga jeansen. De här känns helt rätt, inte för trasiga utan lite lagom slitna sådär. Jag matchar med enkel plisserad topp för en elegant look!

_99A5087

Du hittar alla plagg jag har på mig och många fler sommarplagg hos Cubus i butik och online! Mellan 12 juni – 2 juli så har Cubus ett erbjudande där man får 3 för 2 på samtliga sommarplagg så missa inte det!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..