weekly beauty

IMG_2110

Veckans skönhet. Jag brukar för det mesta använda bruna ögonskuggor men nu är jag så sugen på rött. Inte rött rött utan snygga brunröda toner. De här tre från Chanel fick följa med hem för ett par veckor sedan och jag är så nöjd med dessa! De två i glasburkarna är krämögonskuggor i nyanserna 804 (highligther) och 810 (varm plommonfärgad). Singelögonskuggan är nr 36 desert rose, den här funkar både själv och mixad med brunt, en väldigt bra röd skugga.

***

Weekly beauty. I usually wear brown eyeshadow but lately I’ve been in the mood for red. Not like red red but more red/browish shades. These three from Chanel came home with me a couple of weeks back and I love them! Such great colors! The two in the glass jars are cream eyeshadows in the shades 804 (a highlighter) and 810 (a warm plum). The single eye shadow is nr 36 desert rose and this one works great on it’s own as well as mixed with brown and such.

IMG_2111

Två hudvårdande favoriter. Elizabeth Ardens Prevage City Smart som inte bara skyddar mot solen (spf50) utan också mot luftföroreningar och som innehåller antioxidanter. Clarins hudlotion för torr hud är en gammal favorit, den här fick jag på ett event häromveckan.

***

Two skincare favorites. Elizabeth Arden’s Prevage City Smart that not only protects the skin from the sun (spf50) but also from pollution and it also contains antioxidants. And Clarins body lotion, an old favorite, I got this at an event I attended last week.

IMG_2112

Det här lacket från Guerlain är min röda favorit! Den är varmt röd och jag tycker den här nyansen passar min hudton perfekt! Nummer 022 Red Bow Tie. Det speciella med det här lacket är också att det doftar parfym, lite fruktigt.

***

This nail polish from Guerlain is my red favorite, number 022 Red Bow Tie. It’s a warm red which I think suits my skin tone perfect! är min röda favorit! Den är varmt röd och jag tycker den här nyansen passar min hudton perfekt! The special thing with this polish is that it smells of perfume, a little fruity!

IMG_2116

Jag kan inte vara utan bra borstar i min sminkgarderob, bra borstar är det verkligen värt att investera i. De här från Chanel är favoriterna! Särskilt foundationborsten, blir så snyggt resultat tycker jag när man använder den. Dessa är dessutom resevänliga, de går att fälla in och kommer med lock för att skydda borstarna. Det gillar jag!

***

I can not be without a great set of brushes in my makeup bag, I think it’s worth investing in good brushes. These from Chanel are my favorites. Especially the foundation brush which makes my foundation look flawless. These are also great to travel with since the are retractable with lids. I love!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..