jeans och skinnjacka

_99A5248

Två plagg som är ett måste i min basgarderob är jeans och skinnjacka, det är två klassiker som jag trivs allra bäst i och som passar både ihop och tillsammans med annat. Här har jag på mig ett par utsvängda från Mayla, även toppen kommer från Mayla, skinnjackan är en från Acne (tidigare säsong), väskan är från Chloé och solglasögonen kommer från &OtherStories.

***

Two items that are a must in my wardrobe are jeans and leather jacket, it’s classics that I feel super comfortable in.  The both also works with like anything as well as together. Here I am wearing a pair of flares from Mayla, the top is also Mayla, the leather jacket is from Acne (old one), the bag is from Chloé and my sunglasses are from &OtherStories.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..