dagens outfit

skjorta

blus

Såhär såg jag ut idag, blå blus med små röda prickar, matchat med röda solglasögon. Blusen kommer från danska Britt Sisseck som gör fantastiska skjortor och blusar men också klänningar och kjolar. Spana in! Mina sandaler och byxor kommer från Hope (som nu har startat sin rea!). Väskan är från Chloé och solglasögonen kommer från Barton Perreira.

***

This was my look today, blue blouse with red dots, teamed with red sunnies. The blouse is from danish Britt Sisseck who makes amazing blouses, shirts and also skirts and dresses! Worth checking out! My sandals and pants are both from Hope (and note they have started the sale!). The bag is from Chloé and the sunnies are from Barton Perreira.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..