jeansjacka och diorskor

jeansjacka

diorskor

En av sommarens måsten, för mig, är jeansjackan. Den är snygg till allt och kan varieras i oändlighet. Jag har en från Weekday (den här) som jag tycker är snygg både i modell och färg som jag köpt denna säsong. Jag önskar dock att jag hade tid att shoppa second hand efter jeansjacka, då kan man hitta riktigt snygga klassiska eller så lånar man en från pojkvän/make/sambos garderob och får en boyfriend fit, bara rulla upp ärmarna så brukar det bli toppen!

Måste nummer två för mig är dessa Dior heels som ju var helt ooomöjliga att få tag i, slutsålda överallt och så vidare. Jag fick tag på mina i Paris till slut. De här passar också till allt känns det som, ja kanske inte i parken men annars. Älskar klacken, perfect höjd att gå i! Varje säsong tycker jag det är kul att slå till på ett par trendiga ‘it’-plagg/skor/accessoarer om jag har möjlighet.

***

Denim jacket and Dior heels. A musthave for me for summer is the denim jacket. I think it works with anything and for almost any occasion. Here I am wearing one from Weekday that I just recently got. However I love to thrift shop for denim jackets, I wish I had time for that! Or you could just borrow one from your boyfriend/husband/bae to get that perfect boyfriend fit!

My second must this season are these Dior heels that were like totally impossible to get hold of. I got mine in Paris finally. These also goes with anything and at any time, ok maybe not at the playground, but at most times. Every season I love to get a couple of ‘it’ items if I have the possibility to do so.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..