I annonssamarbete med COMPEED

Ligg steget före skavsåret med Compeed

img_9871

I samarbete med Compeed och Johnson & Johnson vill jag tipsa om hur du kan förebygga skoskav och till och med slippa skavsåren!

Att köpa nya skor är ju fantastiskt kul, jag älskar skor! Men att gå in skorna är inte lika kul. Även om dom känns supersköna i butik och likaså hemma när man provar runt på vardagsrumsgolvet så kan skenet bedra. Jag är ofta superoptimist och hoppar gärna i barfota i nya skor på en gång. Men efter några hundra meters promenad får jag oftast ångra mig, då blir det skav och så får jag leta upp närmsta apotek och köpa plåster, sen har jag ont i flera dagar och får bo i gamla gympadojor.

358226

Jag minns en gång i Milano när jag köpt drömskorna från Saint Laurent, rosa glittrande boots, och jag hoppade ju givetvis i dem direkt. Det var ganska varmt ute, jag var gravid och jag hade just landat i stan. Mina fötter var alltså en aning svullna, men vem bryr sig om sån’t när man ska gå på modeveckan? Inte jag! Jag tog en liten promenad från skobutiken i centrum till modevisningen en bit bort och ju längre jag gick desto värre blev skavet, till slut gav jag upp och hoppade in i ett apotek och köpte vanliga plåster. Tyvärr var det för sent och plåstren ville inte sitta på i värmen, jag fick lida med mina uppslitna och blödande hälar resten av modeveckan, aj aj aj!

img_5077

Nu i framtiden tänker jag jobba proaktivt och använda Compeed redan innan jag använder några nya skor. Det låter väl vettigt, visst?!? Skavsårsplåster från Compeed blir som en andra hud och jobbar tryckavlastande, de sitter också ordentligt på plats! Ser ni, på bilden har jag både plåster på häl och knölen vid stortån, det är bäst att ligga steget före skavsåret!

img_5084

Jag vill också tipsa om Compeeds kräm för hälsprickor, den är bäst! Den återfuktar och reparerar och ger fina hälar! Perfekt nu när det är trendigt med öppna loafers där hälarna syns!

http://www.compeed.se

*** Det här inlägget är ett annonssamarbete med Compeed ***

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..