gårdagens outfit

_99A4746

 

Igår strosade jag runt i mitt set från Hope, så nöjd med det! Kavaj och byxa med lite kortare utsvängda ben. Under jackan har jag topp från Mayla som jag tycker gör de bästa basplaggen (och massa annat fint). Men jag typ lever i deras bas för den är lite extra. Skorna i guld är från Unisa, så bekväma att promenera i och lilla nätväskan kommer från Cos. Solglasögonen är Celine. (English text below).

_99A4726

_99A4798

***

Yesterday I strolled the town in my new set from Hope, my favorite items! Blazer and pants, they are a bit cropped with flare. Underneath the blazer I’m wearing a top from Mayla, they make the best basics (and also a lot of other nice stuff). But I’m kind of living in their basics. The shoes in gold are from Unisa, so comfy walking in, the little net bag is from Cos. The sunnies are Celine.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..