I annonssamarbete med ADLIBRIS

sommarlyssning med adlibris

99a4341

I samarbete med Adlibris vill jag tipsa er om sköna ljudböcker till toppenpris! Just på sommaren läser och lyssnar jag på massvis av böcker, kanske är det semesterlugnet som lockar till lyssning eller de långa ljusa dagarna, man får liksom mer tid på något sätt! Min favoritplats att lyssna på en bok är på altanen eller i en park, så fridfullt och lugnt! Gärna med en kopp kaffe eller när det är riktig sommarvärme, kallt vatten (det är godast!).

99a4366

Just nu har Adlibris ett kanonerbjudande där man får 3 ljudböcker ur sommarsortimentet för 149 kr! Jag lyssnar just nu på Forever Young av Johan Ripås. Kort så handlar den om sommarlov och 80-tal och äventyren som huvudpersonen John upplever. Nostalgisk igenkänning och underhållande lyssning! Adlibris har också sin app Adlibris letto där man enkelt kan se sina titlar och lyssna, jag använder den!

354446

När vi drar ner till Palma på semester så tänker jag lyssna vidare på Operation Saif av Erik Lewin som jag hoppas ska bjuda på lite spänning och kanske ge en tankeställare och ‘Under Vintergatans alla stjärnor’ av Camilla Davidsson som ska vara en riktig feelgoodroman, två helt olika böcker som jag ser fram emot! Förutom altanen och parken så är ju just beachen och flygresor perfekta ställen att ha med ljudböcker till! Sen är det ju så bekvämt också, telefonen har man ju ändå alltid med sig och då följer böckerna med, toppen ju! Nu ser jag fram emot lata dagar i skuggan med en god bok, eller 3! Kolla in Adlibris sommarsortiment av ljudböcker du med! Det är 3 för 149 kr som gäller!

*** Det här inlägget är ett annonssamarbete med Adlibris ***

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..