I annonssamarbete med EDBLAD

everyday jewelry med Edblad

99a4326

I samarbete med Edblad vill jag visa er några av mina absoluta favoritsmycken som jag inte kan vara utan, sådana som man vill bära varje dag och som passar till allt! Vardagslyx helt enkelt! Redan 2011 så köpte jag en av mina smyckesfavoriter från just Edblad, som var ganska så nya på marknaden då, de grundades 2006. Den ringen bär jag fortfarande och det är en storfavorit som jag alltid får massor av komplimanger för! Nu har jag fått välja ut ett helt gäng med nya favoriter som jag har stylat!

Edblads smycken är gjorda i rostfritt stål, de smycken i guld och roséguld är pläterat på stål. De gör snygga, enkla smycken till bra priser, de erbjuder också kläder och inredning men de är störst på smycken! Nu har Edblad släppt en high summer-kollektion med så mycket läckert, du kan spana in allt i deras online shop här: www.edblad.com

99a3883

99a3799

Till min första look har bär jag två halsband, tycker det är fint när man har fler än ett men de är lika fina ensamma. På fingrarna har jag ‘Glow’ ringar, två vanliga och en X-formad, de fina med dessa är att de funkar lika bra till vardags som till fest. De är en uppdaterad variant av min gamla ring från 2011. De här har redan blivit storfavoriter hos mig och jag kan inte vara utan dem!

ringar

Precis som med kläder ska man ju hitta sin stil när det gäller accessoarer och smycken. Min personliga grej är att jag gillar att bära ringar i olika storlekar , lite lager på lager sådär. Jag tycker det ser lyxigt ut men ändå att det passar till vardags! Länge har jag gillat att ha lite bling på pekfingret, fast nu vill jag gärna ha fler än en, ett gäng snygga smycken kan ju lyxa till även den enklaste av outfits (som till exempel jeans och t-shirt).

99a4296a

99a4317

Man brukar ju säga att beroende på vilken underton i huden man har så ska man ha antingen silver eller guld. Det ena eller det andra passar liksom bättre då! Om du är varm ska du ha guld och om du har kall underton ska du bära silver.  Man kan också ha en neutral underton och då klär man i båda! Jag tycker om både silver och guld men det kanske lutar det åt att jag ‘lyser upp’ något mer när jag har guld så jag har nog en varm underton, eller varm/neutral om man nu kan ha det! Två sätt att hitta sin underton; kika på dina blodådror på insidan av armen, är de mer blå då har du kall underton, är de mer gröna, ja då har du varm underton. Har du svårt att se vilken färg så kan du vara neutral. Ett annat sätt för att hitta din underton är att sätta ett vitt papper bredvid din hals, ser huden på halsen mer rosa/blå ut, då är du kall, ser huden mer gul ut, då är du varm och är det svårt att avgöra då är du antagligen neutral.

På min andra look bär jag iallafall guld och de här smyckena trivs jag så bra i! Halsbandet med lilla duvan är så fint (finns även i större variant) och tillsammans med det bär jag en berlock med stjärna som glimmrar samt ett längre halsband, den här kombinationen ser sådär nonchalant lyxig ut tycker jag! På fingrarna kör jag ringar, samma modell som de jag bär ovan i silver fast nu i guld. Dessa är klara favoriter som både är sköna och snygga!

99a4166

99a4207

De här extra långa halsbanden tycker jag passar så bra på sommaren, och om man tröttnar på det långa kan man alltid vira det två varv runt halsen för att få det kort. Här ovan bär jag favoritringarna och ett gäng halsband. Jag gillar Edblads smycken just för att de känns så lyxiga samtidigt som de är stilrena och prisvärda, det är en vinnande kombination!

99a4327

Man behöver ju inte köra lager på lager, ibland räcker det med ett. Kolla så snyggt med ett långt halsband till bara en enkel vit tee, halsbandet blir pricken över i! Spana in det här halsbandet och Edblads alla vackra smycken i deras online shop, www.edblad.com

 1. Joanna skriver:

  Love everything on these photos!

 2. Elsa skriver:

  Var kan man köpa t-shirten med knyt på ärmen?

  1. Hej! Visst är den fin! Den är från H&M. Kram, Caroline

 3. Jeanne skriver:

  I love this jewelry, especially the necklaces! Love your ruffle skirt too!

 4. Vita t-shirten på sista bilden, var e den ifrån? 🙂

  1. Den kommer från H&M Divived, enkel och snygg bas t-shirt för 80 kr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..