I annonssamarbete med CUBUS

sommar, sol och semester!!!

99a3491

99a3619

cubus4_1

I samarbete med Cubus vill jag tipsa er om mina semesterfavoriter!  På översta bilden bär jag en snygg blus med broderier till ett par vita jeans (i modellen Girlfriend Gigi), den här looken tycker jag funkar hela sommaren! Till blusen finns även ett par matchande shorts, hur snyggt!!! Jag älskar set som både funkar både tillsammans och ihop med annat! Min andra look är en vit klänning, lite romantisk sådär! Den passar ju riktigt bra under semestern men också till sommarens festligheter och även studenten! Jag vill också tipsa om en blommig klänning som ni ser till vänster i kollaget, den kan man bära som den är eller sätt en t-shirt över så blir det en kjol! Just plagg som går att bära på flera olika sätt och som då dessutom ger mer plats i resväskan är något jag alltid försöker satsa på när jag reser, jag gillar nämligen att resa lätt!

***

99a3627

cubus4_2

Cubus har också hur många snygga badkläder som helst, både bikinis och baddräkter och även cover-ups. Jag gillar baddräkt men är nog ändå mer en bikinitjej så vill tipsa er om tre av mina bikinifavoriter! Först ut har vi en med palmbladsmönster, jag som älskar palmer kan inte motså den här (överdel här, nederdel här)! Snygg! Sen en i skimrande bränd orange (överdel här, nederdel här), den blir fin till solbrännan! Och sist ut är den svarta med vågade kanter, den ser så lyxig ut tycker jag (överdel här, nederdel här)! Du hittar mer bad- och sommarkläder hos Cubus, i butik och online!

*** Det här inlägget är ett annonssamarbete med Cubus ***


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..