look of the day

99a4042

99a3998

Jag älskar set och tvådelat, det går så himla fort att klä på sig då, man behöver inte fundera alls, ser tycker jag det ser snyggt ut också! Det här settet med topp och byxa i småblommigt kommer från Esprit x Opening Ceremony, tofflorna är från Zara, solglasögon från Celine och väskan från Rebecca Minkoff.

***

I love sets with top and pants or skirt, it’s so easy getting dressed also it always looks great! This set with pants and top with tiny flowers are from Esprit x Opening Ceremony, the slippers are from Zara, sunglasses from Celine and bag from Rebecca Minkoff.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..