deichmann firar 10 år i sverige

*** Det här inlägget är ett annonssamarbete med Deichmann / This post is made in collaboration with Deichmann ***

99a3665

99a3673

Deichmann firar 10 år i Sverige och i samarbete med dem vill jag visa er fem av mina sommarfavoriter!!! Men först lite fakta och en återblick… Deichmann grundades för över 100 år sedan i Tyskland och är Europas största skokedja. Och för drygt tre år sedan var jag den första influencern som fick skapa en egen skokollektion ihop med Deichmann, tidigare hade de då samarbetat med Cindy Crawford och Halle Berry! När vi skulle ta fram kollektionen var jag nere i Essen där Deichmann har sitt högkvarter, det var så himla grymt att få kika in bakom scenerna hos dem! Så mycket skor!!! Och hur sjukt kul att få sätta sitt namn på ett helt gäng skor, det är ju underbart ju!!! Några månader senare var jag tillbaks i Tyskland och närmare bestämt i Hamburg för att få visa upp mina skor för press och ha en skovisning, det var så himla kul, ett ögonblick jag aldrig glömmer! Här kan ni se en liten flashback från när jag träffade pressen i Hamburg.

Jag gillar Deichmanns koncept med trendiga, snygga och prisvärda skor, de har verkligen något för alla med deras stora utbud! Och därför känns det extra kul att samarbeta med just Deichmann. Jag har, som sagt, valt ut fem fina favoriter som jag vill bära i sommar. Den första är en espadrill som är både chic och somrig. Dessa skor har jag fått så många komplimanger för redan första dagen jag bar dem! Du hittar dom här!

***

Deichmann celebrates 10 years in Sweden and i collaboration with them I’ll show you five of my summer favorites and how I style them! But first a little fact and a flashback! Deichmann was founded over 100 years ago in Germany and is the largest shoe retailer in Europe! And about three years ago I was the first influencer that created a shoe collection with them! Previously they had worked with stars like Cindy Crawford and Halle Berry! Duting the creation of the collection I visited their head quarters in Essen, Germany and it was so cool to have a peek behind the scenes at Deichmann. There were so many shoes!!! And how cool was it to get to put my name inside a whole collection of shoes?!? It was awesome, every girls dream come true! A few months later I was back in Germany and in Hamburg to show the shoes for the press and have a shoe fashion show, that was so much fun, I loved every moment and will never forget it! Here is a small flashback from where I met the press in Hamburg!

I really love Deichmanns whole concept with trendy and affordable shoes, with their large selection they have something for everybody! And that is why it always feels extra fun to get to collaborate with them! So I have, as said, picked out five of my favorites for summer! The first shoe is an espadrille that is both chic and summer-ish! I’ve gotten so many compliments for these from the first day I wore them! You can find them here!

99a3637

99a3647

Jag har också valt ut en enkel sandal som passar till det mesta, både i stan och på stranden. För mig är det viktigt att ha bekväma skor som man kan promenera i länge och dessa är verkligen promenadvänliga! Här bär jag dem till kavaj och culottes men de är lika snygga till klänning eller shorts! Helt klart ett kap! Här hittar du sandalen!

***

I’ve also chosen a simple sandal that fits most outfits, for both city life and beach hang. For me it is important to wear comfortable shoes that I can walk in for a long time and these are really stroll friendly! Here I am wearing them with a blazer and culottes but they would look equally good with a dress or shorts! These are a real catch! You can find them here!

img_0600

Sen har vi två till säkra kort för sommaren, först ett par svarta gladiatorsandaler, de känns aldrig omoderna utan överlever alla trender! För mig andas just gladiatorsandalen ‘model off duty – stilen’, tänk till linne och jeansshorts i sommar, hur fräscht som helst! Så ett par gladiatorsandaler bör alla ha i sin skogarderob tycker jag! Sen har vi ett par lädersandaler med klack i en beige nyans. De passar ju till allt för den som gillar lite höjd! Jag kommer bära dessa till ett sommarbröllop med böljande klänning. Så snygga! Också perfekta till studenten och alla andra fester sommaren har att bjuda på!

***

Here are two other great options for summer, first off a pair of black gladiator sandals, these never go out of style! For me they are the epitome of the ‘model off duty – style’, team with denim shorts and top, so fresh! So a pair of gladiator sandals are a must in every shoe closet in my opinion! Then we have a pair of leather sandals in beige with heel, these fits everything for everyone that love a bit of height!I will wear these at a summer wedding with a flowy dress! They are of course perfect for any party the summer has to offer!

99a3682

99a3687

Sist ut har vi ballerinas med snörning. Jag älskar ballerinas och det är nog den skomodell jag använder mest under vår och sommar! Snörningen gör dessa lite trendigare, jag tycker det är snyggt att matcha med jeans som är lite kortare (så man kan se snörningen).

Spana in Deichmann och hitta dina favoriter för sommaren!
http://www.deichmann.com

***

Last but not least, lace up ballerinas. I love ballerinas and it’s probably one of the shoe models I wear the most during spring and summer! The lace up makes these trendy and I think it looks really nice to team them with jeans that are a bit shorter (so one can see the laces).

Check out Deichmann and find your favorites for summer!
http://www.deichmann.com

*** Det här inlägget är ett annonssamarbete med Deichmann / This post is made in collaboration with Deichmann ***

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..