Därför ska du välja serum i kapselformat – enkelt, lyxigt och synligt resultat

<!–

wpp disabler
–>

SPONSRAT AV ELIZABETH ARDEN

Med rätt serum kan du förebygga hudens åldrande och snabbt märka skillnad. Ett serum i kapselformat gör dessutom att produkten alltid håller sig fräsch och du slipper att släpa på tunga flaskor när du reser.

Varför ska man använda serum?

Huden består av tre lager: Överhuden, läderhuden och underhuden. Vanliga krämer når bara överhuden, det översta lagret, medan ett serum letar sig ner ett lager till. Det beror på att ett serum innehåller mindre molekyler. Serum är därför en perfekt bas för att välkomna en dag eller nattkräm.

Inga krämer i världen kan stoppa åldrandet, men ett riktigt bra serum stärker huden genom att hjälpa den att binda fukt och minska synliga ålderstecken. I huden finns ceramider, ett slags naturligt fett i kroppen, vars nivåer sjunker drastiskt med åren. I 30-årsåldern har vi förlorat cirka 40 procent av hudens ceramider, och efter 40 har vi förlorat mer än 60 procent av hudens ceramider. Det gör att huden blir torr, trist och tråkig – och kan även orsaka rynkor, ojämn yta och mindre fasthet. Därför är det extra viktigt att återfukta och stärka huden med effektiv hudvård.

Elizabeth Arden var först på marknaden att lansera ett kapselformat som innehåller cermidteknologi – nu har de förnyat de populära serumkapslarna till: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.

”Ända sedan starten 1990 har de gyllene små kuddarna tillverkats i en fabrik utanför Rom och hjälpt kvinnor världen över att reparera sin hud och göra den synligt vackrare!”

Med Elizabeth Ardens serumkapslar får du en fantastisk hudvård i lättransporterade portionsförpackning. Varje kapsel är biologiskt nedbrytbar och innehåller varken parfym eller konserveringsmedel. Det gör att varje kapsel ger en koncentrerad dos av den avancerade ceramidtekniken.

Testa själv och märk skillnaden – gör så här:

1. Rengör ansikte och hals.

2. Vrid av toppen och tryck försiktigt ut kapselns innehåll i handen.

3. Fördela produkten ut över ansikte och hals och låt produkten absorberas helt.

4. Applicera därefter en fuktgivande kräm. Serumet kan användas både morgon och kväll och en kapsel motsvarar en applicering.

*Baserat på en amerikansk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 8 veckors användning. †Baserat på en amerikansk klinisk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 2 veckors användning. ‡Baserat på en bildanalysstudie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning. § Baserat på en klinisk studie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning. ** Baserat på självutvärdering bland 44 kvinnor i en amerikansk klinisk studie efter 12 veckors användning.
SPONSRAT AV ELIZABETH ARDEN

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..