summer in the city

*** Detta inlägg är ett annonssamarbete med Cubus ***

I annonssamarbete med Cubus så har jag stylat ihop ett gäng härliga sommaroutfits! På den första looken bär jag jeanskjol, ett plagg som är ett måste i sommargarderoben tycker jag! Här har jag stylat den med en stickad tröja med klockärm för dagar som  inte är jättevarma. När det är soligt och varmt tänker jag styla med randig topp eller linne! Det funkar ju också att dra på en kavaj om man vill känna sig lite mer klädd!

På sommaren älskar jag klänning och den här omlottklänningen som är asymmetrisk nedtill är en av mina favoriter. Den sitter så bra och passar på de flesta kroppstyper. Den är också enkel att klä upp och ner. Jag har valt att styla med en jeansjacka, tycker det känns så fräsch och är perfekt att ta på när det blir lite kyligt på kvällen! Är det lite festligare tillfällen kan man styla med kavaj och pumps. Och är det riktig sommarvärme kan man bära den som den är ihop med sandaler!

Bambi har också fått välja ut sina favoriter! Och det är mycket jeans och blått och vitt! Jag tycker det är så fräscht! Toppen med puffärm är urgullig, den är i organisk bomull och jättemjuk, ett riktigt kap! Och jeanskjolen, hur söt?!? Sedan har hon jeansleggings som finns i flera olika färger, dessa ljusa är fina tycker jag, Bambi matchar med blå/vitrandig tröja med volang!

Den här tunikan med broderier är så fin tycker jag, funkar lika bra på stan som på semestern! Ett så himla enkelt och praktiskt plagg! Cubus har alla dessa och många fler sommarnyheter i shoppen till riktigt bra priser, så in och spana!!!

https://cubus.com

*** Detta inlägg är ett annonssamarbete med Cubus ***
 1. nisha skriver:

  Pleasant look.

  You’re looking lovely in this dark Kurti this is exceptionally similar in the mid year session.

  Much thanks to you such a great amount for sharing this dazzling post

 2. shasha skriver:

  Nice look.
  Your looking beautiful in this black Kurti this is very comparable in the summer session.
  Thank you so much for sharing this lovely post.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..