ANNONS

best of budget

/

Trenden med slipin loafers är fortfarande stor och jag förstår varför, denna sko funkar till det mesta. Jag har flera loafers som jag bär så ofta som jag kan. Dessa ovan är ett riktigt kap, de är både trendiga och dessutom sköna som tofflor, de kommer från Ellie Gouldings kollektion för Deichmann och du hittar dom här.

***

The slipper trend is still huge! And I can see why, It’s such a great and versatile shoe that goes with almost anything. I have several different ones that I wear as often as I can! These above are a real catch, both in trend and comfy like slippers, they are from Ellie Goulding’s collection for Deichmann, you can shop them here. 

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00