best of budget

Trenden med slipin loafers är fortfarande stor och jag förstår varför, denna sko funkar till det mesta. Jag har flera loafers som jag bär så ofta som jag kan. Dessa ovan är ett riktigt kap, de är både trendiga och dessutom sköna som tofflor, de kommer från Ellie Gouldings kollektion för Deichmann och du hittar dom här.

***

The slipper trend is still huge! And I can see why, It’s such a great and versatile shoe that goes with almost anything. I have several different ones that I wear as often as I can! These above are a real catch, both in trend and comfy like slippers, they are from Ellie Goulding’s collection for Deichmann, you can shop them here. 

  1. Neele skriver:

    Thank you for this Tip! I will have a look at them, next time when I´m going to the city. A budget buy is always a good Idea 😉

    XoXo from Germany, Neele

    1. Thanks for commenting! Yes they are a real catch and so comfy aswell! ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..