bambi wears

Det var länge sen jag visade någon Bambi outfit här på bloggen så tänkte det var dags nu! Bambi fyller ju 2 år på måndag nästa vecka!!! Bambi har på sig en topp med volang från Zara, leopardleggings från River Island och liten väska från Fendi. Kattöronen tror jag kommer från Zara eller H&M.

***

It’s been a while since I posted any Bambi outfits here on the blog so I thought it was about time to do that! Bambi turns 2 on monday next week!!! Here she wears a top from Zara, leopard leggings from River Island and a small bag from Fendi. The kitty ears are from either H&M or Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..