weekly beauty roundup

Så vad är nytt på skönhetsfronten?!? Jo… Björk & Berries lanserade nyss den här nya doften, Solstice, som doftar av apelsinblom, amber och neroli. Varmt och lite mystiskt, får mig att tänka på ändlösa sommarnätter!

***

So what is new in the beauty world?!? Well… Björk And Berries just launched this new fragrance, Solstice, which smells of neroli, orange blossom, and amber. Varm and mysterious, this scent makes me think of those never ending nordic summer nights!

Just nu använder jag nya serien Aura Botanica från Kérastase som är helt utan silicon och sulfated. Håret känns verkligen rent efter tvätt och min favoritprodukt är oljesprayen som gör mitt torra hår fint igen utan att det ser oljigt ut!

***

Right now I use this new series from Kérastase called Aura Botanica without silicones and sulfates. The hair feels super clean after a wash and my favorite is the oil spray which makes my dry hair feel great again without getting an oily look.

Just ansiktssprayer är en produkt jag inte kan vara utan, jag använder de när jag sitter framför datorn, när jag reser eller när jag bara vill fräscha upp mig och återfukta huden. Min nya favorit kommer från Elizabeth Arden och heter Miracle Hydrating Mist.

***

I love facial sprays to keep my skin fresh and hydrated all day long. My new favorite is Elizabet Ardens Miracle Hydrating Mist.

Jag har testat Lashfood och Browfood som är ögonfrans- och ögonbrynsserum som inte innehåller parabener, hormoner eller kemikalier och de är även eco-certifierade. Jag har inte testat något ögonfransserum tidigare just på grund av hormonerna så det här känns ju toppen! Samtidigt som dessa är mascara och ögonbrynspenna så funkar de närande som serum, gillar när produkter multitaskar!

***

I just tried Lashfood and Browfood which are eyelash and eyebrow serums that are eco certified and free from hormones, parabens and chemicals. Big thumbs up, never wanted to try any eyelash serums before just because of the hormones. While these products work as regular mascara and eyebrow makeup they also condition and nourish at the same time. Love all in one products!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..